Sport

Hivatalossá vált, hogy Szilágyi Liliána Shane Tusuppal készül majd

Korában beszámoltunk róla, hogy Szilágyi Liliána az olimpiára nem a Ferencvárossal, hanem Hosszú Katinka korábbi edzőjével és férjével, Shane Tusuppal készülhet majd. A hír hallatán megkérdeztük az úszók szövetségi kapitányát, Sós Csabát is, aki egyelőre nem tudta megjósolni, sikeres lehet-e a közös munka.

Bírhatja-e Szilágyi Liliána a brutális Tusup-tempót?
Az úszók kapitányának, Sós Csabának kételyei vannak az ifjúsági olimpiai bajnok Szilágyi edzőválasztásával kapcsolatban. A páros tagjai mindketten hasonlóan szenvedélyes karakterek, ami veszélyes lehet, ráadásul az idő is szorítja őket.

A híresztelést mostanáig nem kommentálta a magyar úszó, azonban Shane Tusup YouTube-csatornáján hivatalos közleményben tudatta Szilágyi, hogy tényleg Tusuppal edz majd. Sőt, ennél erősebb állítást is tett az úszó.

Ha ez a lehetőség nem jön, akkor abbahagytam volna az úszást. Régóta kiégettnek és motiválatlannak érzem magamat a sportban. Szeretnék egy egyenrangú edző-tanítvány viszonyban lenni, ahol én is beleszólhatok az úszásomba, és kölcsönösen motiválhatjuk egymást a közös cél érdekében.

– mondja Szilágyi a videóban.

Tusup már két magyar versenyzőnek is az edzője, a 15 esztendős Bujdosó Zsombor és a nála kilenc évvel idősebb Földházi Dávid a növendéke – no meg az az Ilaria Cusinato, aki Hosszú Katinka nagy ellenfele lehet majd a jövőben.

Shane Tusup összeereszti új tanítványát Hosszú Katinkával
Vajon mi lesz a végeredmény, amikor a Duna Arénában egymásnak feszül a régi tanítvány, egyben feleség és az új olasz üdvöske?

Kiemelt kép: Marjai János/24.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik