Sport

A drámai győzelem után még a pályán jött a lánykérés

Hosszabbításban dőlt el az USA egyetemi amerikai futballbajnoksága, amelynek a döntőjét az Alabama Crimson Tide és a Georgia Bulldogs játszotta. A harmadik negyedben 20-7-re még a Georgia vezetett, de a félidőben irányítót cserélő, és az elsőéves Tua Tagovailoát harcba dobó Alabama egyenlíteni tudott, sőt Andy Pappanastos elintézhette volna, hogy ne legyen hosszabbítás, de 36 yardról csúnyán elbaltázta a mezőnygól-kísérletet.

A rúgójátékos még biztosan sokáig kapni fogja az ívet a hibája miatt, de az a szerencséje, hogy csapata így is győzött. A Georgia a hosszabbításban egy mezőnygólig jutott, de az Alabama is megkapta az esélyt, hogy támadjon, és Tagovailoa 41 yardos passza DaVonta Smith kezében landolt, így kezdődhetett az ünneplés, az Alabama kilenc év alatt ötödször lett Amerika legjobb egyetemei csapata, az edző, Nick Subban pedig hatodik bajnoki címét nyerte.

A győztes csapatból Bradley Bozemannek duplán emlékezetes estéje volt, mivel a bajnoki gyűrű megszerzése után ő is előhúzott egy gyűrűt, és még ott a pályán megkérte barátnője, Nicky kezét, aki meghatódva mondott igent.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik