Nagy Ervin: Szeretnék egy pillanatra úgy élni, mint Amerikában

Nagy Ervin a legismertebb magyar színészek egyike, ugyanúgy láthatjuk nagyköltségvetésű közönségfilmekben, mint művészfilmekben. Ő volt a Kincsem sztárja, miközben színházban és sorozatokban is játszik. A kereskedelmi tévét bevette A tanárral, és elég határozott véleménye van a hazai sorozatpiacról. A színésszel tavasszal beszélgettünk a saját tapasztalatairól, a vásárolt forgatókönyvek világáról, a jövőről, hogy milyen magasra juthatunk el, és arról, hogy szívesen adná már a nevét egy krimihez vagy sci-fihez.

Letöltés
Budapest, 2014. november 5.
Herendi Gábor filmrendező a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 7-es stúdiójában. A műsorban Schütz Ila (1944-2002) Jászai Mari-díjas magyar színművésznő, érdemes és kiváló művész életpályájára emlékeztek.
MTVA Fotó: Zih Zsolt
Herendi Gábor: A sorozatok felszippantották a Valami Amerika színészeit
A magyar közönségfilmek elsőszámú rendezője, Herendi Gábor dolgozott már több sorozatban is. Most egyszerre látja a jövőt a sorozatokban, és tapasztalja meg, hogyan nehezíti meg a filmforgatást a hazai sorozatok előretörése. Beszélgettünk a nemrég leadott Viasat3-as produkciójáról, az Ízig-vérigről és a készülő filmjéről is, amit Szabó Győző drogos küzdelmeiből merített a Toxikoma című könyv alapján.
Plastic cups are pictured on August 13, 2019 in a recycling facility in Bourg-Blanc, western France. (Photo by Fred TANNEAU / AFP)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.