Élet-Stílus

Polgár Tünde a floridai ítéletidőről: Talán már a házunk is víz alatt van

Fülöp Dániel
Fülöp Dániel
Borzalmas állapotok uralkodnak arrafelé.

Floridában hatalmas készültség van hurrikánveszély miatt, ugyanis az Ian nevű hurrikán már végigsöpört Kubán, hogy aztán az Amerikai Egyesült Államok partjai felé vegye az irányt.

Kapcsolódó
Lecsapott a hurrikán Kubára: sötétbe borult a szigetország
11 millió ember maradt áram nélkül.

Polgár Tünde az Instagramon osztotta meg gondolatait, őket például közelebbről érinti a veszély, lévén van egy otthonuk Floridában is. Polgár arról a partról osztott meg egy fényképet, ahol nagy kedvvel pihenget mindig.

Az én kedvenc partom, a szigetünk, a házunk Ian hurrikán támadása alatt áll. Ahogy egész Dél-és Közép-Florida. Egy természeti szörny tombol végig a partokon. Csak remélni tudom, hogy mindenki biztonságban van. A mi szigetünket már 2 napja evakuálták és lezárták. Már a kameráink is elsötétültek. Éltem már át hurrikánt Floridában, tudom, hogy milyen félelmetes. Kegyetlen ereje van a természetnek. Most ez a part, ahol állok, már víz alatt van. Talán már a házunk is. Talán nem, mert megint szerencsénk lesz.

Polgár Tünde úgy folytatja posztját, még csak a hurrikán előszelénél tartanak, ő már látott földön heverő pálmafákat is kameraképeken.

Ilyenkor döbbenünk rá, mi emberek, hogy azt hisszük, hogy birtokoljuk, uraljuk a Földet, holott amint az megrázza magát, nem vagyunk többek, mint egy porszem! Imádkozom a floridaiakért!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Polgar Tunde (@polgar_tunde_official) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik