Élet-Stílus

Videón, ahogy egy medve lazán odaül egy piknikező amerikai társasághoz

Az amerikai Maryland állam egyik erdőjében nyaraló család több tagjai mogyorókrémes szendviccsel kínálták a barátságos vadállatot.

Nagy meglepetés ért egy amerikai családot, miközben Maryland államban található Deep Creek tónál vakációztak, egy erdei kunyhóban. Egyszer csak ugyanis megjelent egy fekete medve, és lazán leült az asztalukhoz, odakönyökölt, és várta, hogy ő is kapjon a mogyorókrémes szendvicsből, amit éppen ettek.

Ami meg is történt. A videón látni, hogy a társaság egyik tagja megkeni neki egy szendvicset, majd oda is adja neki. Az eredetileg az asztalon lévő söröket azonban a biztonság kedvéért inkább távolabb helyezték, nehogy arra is rámozduljon az állat.

Az esetről készült videót készítő 29 éves Kaitlyn Nesbit elmondta, hogy többségük “halálra volt rémülve”, és a ház verandjáról videózták a jelenetet. A nő elmondása szerint a kabin az egyik barátjuké, akitől tudták, hogy van egy medve a környéken, aki nem igazán szokott senkit sem zavarni. Miután belakmározott, a medve visszament az erdőbe, és senkinek nem esett baja – mondta Nesbit.

Maryland államban tilos etetni a vadon élő medvéket, és a helyi hatóságok közölték, hogy vizsgálatot indítottak az esettel kapcsolatban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik