Élet-Stílus

Autók közé zuhant hatalmas közlekedési tábla zúzott össze egy SUV-t egy autópályán

Az 53 éves ausztrál nőnek óriási szerencséje volt, hogy nem ölte meg a 4szer 5 méteres fémtábla. Az esetet egy autós fedélzeti kamerája rögzítette.

Nem sokon múlt egy 53 éves nő élete, akinek autójára rázuhant egy 4szer 5 métere közlekedési jelzőtábla, az ausztráliai Melbourne egyik legforgalmasabb autópályáján – jelentette a helyi sajtó. A balesetet a mögötte haladó autós, Ali Murad fedélzeti kamerája rögzítette.

Nella Lettieri helyi idő szerint kedden délután, nagyjából negyed 6-kor haladt át a tábla alatt, a Tullamarine autópályán, amikor a hatalmas jelzőtábla elkezdett ledőlni, és szétlapította az autóját. A jármű pont a vezetőoldali részen szenvedte a legnagyobb sérülést. A nő nyak- és fejsérülésekkel szállították kórházba, de a helyi sajtóban megjelent hírek szerint sérülései nem súlyosak.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a 2017-ben felszerelt tábla miért zuhant az útra. A rendőrség közlése szerint kizárták annak a lehetőségét, hogy egy erős szél tépte volna le. Az útkarbantartó, valamint az állami útfejlesztési hatóság (MRPV) szakértői még vizsgálják, hogy mi történhetett.

"Vigyázat! Az esőben az út vizes! - a világ legostobább táblái
"Vigyázat! Esőben az út vizes!" - ez az egyik győztese a világ legostobább tábláiról tartott internetes szavazásnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik