Belföld

Hagyó: Nem Nokiás dobozból lett vagyonom!

Szeretem ezt a várost, és itt akarok élni. Itt fogom tisztázni az igazamat. Nem készülök külföldre – mondta a Blikk-nek adott interjújában Hagyó Miklós.

Hagyó Miklós politikai pályafutása előtt vette az ingatalanokat, amelyeket néhány napja iratott lánya nevére. Az ajándékozásban szerinte semmi törvénytelen nincs. A korábbi főpolgármester-helyettes nem mond le a mentelmi jogáról. Azt mondja, senkinek szóban, SMS-ben, e-mailben vagy bárhogy nem adott arra utasítást, hogy törvényt sértsen.

– A vagyonomat azelőtt szereztem, hogy politikai pályára léptem. Jóval az átlag feletti életszínvonalat sikerült biztosítanom magamnak, amikor még a gazdasági életben dolgoztam. Gondolja, hogy így szükségem volt arra, hogy bárkitől is csúszópénzt vegyek át?-kérdezett vissza a Blikk újságírójának kérdésére reagálva Hagyó.

– Nincsenek offshore cégeim, külföldi bankszámlám, helikopterem, sem olyan pénzem, amit rejtegetnék a nyilvánosság elől. Hiszek az igazamban.- tette hozzá a volt főpolgármester-helyettes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik