Szórakozás

Sági Szilárd a lombikbébi-programról: Vállalom, hogy bűnös vagyok!

Mint megírtuk, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnöke, Veres András győri megyéspüspök kritizálta, hogy a kormány megnövelte a lombikbébi-program támogatását, mivel szerinte a keresztény értékek ezen a téren mást diktálnak. Veres egyenesen kijelentette, hogy bűnös, aki részt vesz a lombikbébi-programban.

A nyilatkozat a hírességek körében is nagy felháborodást keltett. A gasztrokibic Sági Szilárd és párja, Soós Szilvia öt évet vártak arra, hogy szülők lehessenek, amikor a lombikbébi-programban segítségével ikreik születtek. Szilárd és Szabolcs 2015. január elején jöttek világra szüleik legnagyobb boldogságára.

“Büszkén és boldogan vállalom, hogy bűnös vagyok! Veres Andrásnak lelke rajta, hogy mit mond a lombikbébi-programról, de anélkül, hogy bárkit meg szeretnék bántani, ez a döntés a szülőké kell, hogy legyen. Mi, felnőtt férfiak és nők el tudjuk dönteni, hogy mi a jó számunkra. A mi családunk nagyon sokat köszönhet a lombikbébi-programnak, csak örömet és boldogságot kaptunk általa”

– mondta a 24.hu-nak Sági Szilárd.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik