Szórakozás

ByeAlex: Az RTL kockázatot vállalt azzal, hogy engem választott

Még csak két napja hivatalos, de ByeAlex máris kapja a hideget-meleget (inkább a hideget), amiért ő lesz az X-Faktor egyik új mentora. A zenészt már akkor is támadták emiatt, amikor még csak pletykának számított a hír, de most sem békéltek meg sokan a személyével. ByeAlex a közösségi oldalán fejtette ki részletesen, hogy miért vállalta el a felkérést, miközben korábban ő is keményen kritizálta a hasonló tehetségkutatókat, majd azt is elismerte, hogy ez a vállalkozás az RTL Klub részéről is kockázatos.

Meglepett engem is, hogy a tv ilyen ‘alteres’ arcokkal is számol, mint magam vagyok. Ezzel mondjuk az RTL lazán felvállal egyféle kockázatot, mert tévéügyileg senki sem tudja igazán milyen leszek: még én sem!

– írta a zenész, aki ennek ellenére úgy érzi, jó mentor lesz majd belőle.

Hiszem, hogy általam ez a műsor kap egy másik olvasatot, hogy elégedettek lesztek velem, hogy jó mentor lehetek. Hiszen megnyertem egy DALT, lenyomtam egy Eurovíziót, megküzdöttem sok haragosommal, és felépítettünk a barátaimmal egy szépen működő zenekart, a ByeAlex és a Sleppet. Sokat megéltem, van mit mesélnem, azt hiszem, átadnom is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik