Szórakozás

ByeAlex csalódott, mert X-Faktor mentorsága miatt bántják

Mint megírtuk, szerdán kiszivárgott az X-Faktor új mentorainak névsora. Köztük szerepel ByeAlex is, aki miatt a Punnany Massif egyik tagja, Wolfie tegnap azt posztolta, hogy őt is felkérték mentornak, nem vállalta, és nem bánta meg a döntését, amikor kiderült, hogy Alex is bekerült az ítészek közé.

ByeAlex a Facebookon reagált:

“Vannak ezek a pletykák erről az X faktoros mentor témáról (nevezetesen, hogy én is az leszek-e?). Azt most tegyük félre igaz-e vagy sem, én inkább arra szeretnék reagálni, amit ma Wolfie írt ki a Facebookjára. Aki nem tudná ki is az a Wolfie, annak azt mondanám, hogy ő az a srác, aki a Punnany Massif csapat egyik rappere, az, aki nem azon a nagyon mély hangon osztja a sorokat.

Nos, a Punnany Massif a maga kategóriájában egy kurvajó zenekar. Én elismerem a munkájukat. Ma kiderült számomra, hogy Wolfie az enyémet nem. Az van, hogy állítólag megkereste az RTL hogy pár casting során kipróbálnák őt mentornak. Állítólag a rapper nemet mondott, pedig a lóvé és a siker azért elgondolkodtatta. (Ha már más nem is, pl az, hogy ebben a nagy alter vagyok világban, ahol leszarozzák a tv műsorokat, pont a magafajták vihetnének egy másféle szemlélelet a nagy nézettségű műsorokba, MINDEGY.)

Aztán, tegnap pletykalapokban felmerült az én nevem is. És ő leírja, hogy milyen jól döntött, hogy nem vállalta (kép alább!).
Nos, kedves Roland. Csalódott vagyok, hogy úgy kell érezzem, én vagyok az, aki számodra derogáló és imázsromboló a jelenlétével. Én részemről – ugyan nem csinálom fele annyi ideje se mint te, és akkora közönségem sincs, mint neked – büszke vagyok a zenéimre, és arra, hogy sok ember számára ezek jelentenek valamit.

És alapvetően arra is kiemelem a mellem, hogy abban az érában érhetek emberré, amelyben ti is jelen vagytok a világban, mert úgy érzem a magyar pop és alter egyre igényesebb szinteket üt meg, és tetszik neked vagy sem, ennek nem csak te, hanem én is elkövetője vagyok. Ez van, ezt gondolom magamról.

Végezetül, büszke vagyok arra is, hogy én sosem támadtam rá senkire, akkor se mikor rugdostak, sőt, alig méltattam valakit arra, hogy reagáljak a faszságaira. Rád azért reagálok csupán, mert csalódtam abban, akit mindig is elismertem.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik