Média

Felmondott a Ripost egyik munkatársa

Vultur Csaba
Vultur Csaba

Vultur Csaba a Facebookon nyilvánosan jelentette be, hogy nem dolgozik többé a kormányközeli revolvermédiumként működő Ripost című bulvárportálnak, ahol mostanáig szerkesztőként foglalkoztatták.

Vultur lényegében lelkiismereti okokkal magyarázta döntését. Ezt írta ki oldalára:

Egy ideig van az, hogy jól fizetnek. Aztán van az, hogy nekem nem kell foglalkoznom politikával. Aztán van az, hogy azt nem én írtam. Aztán az, hogy én írtam, de átírták. Aztán az, hogy valamiből el kell tartani a családot. És persze az, hogy nincs más választásom. Mostantól ezek már nincsenek.

A napokban a Ripost közölte elsőként azt a lejárató célzatú cikket, amelyben Gulyás Márton ellenzéki aktivistát homoszexuálisként állították be. Gulyás ezután a Ripost munkatársait is felszólította egy tüntetés színpadára, hogy ott személyesen válaszoljon a cikkre, de a lap újságírói közül senki sem ment fel a színpadra. Gulyás egyébként pert indít az Ómolnár Miklós főszerkesztette médium ellen.

FRISSÍTÉS (2017.04.19):  Vultur Csabán kívül a felesége, Bejczi Szilvia is felmondott a Ripostnál – erősítette meg a szerkesztő-újságíró a 24.hu-nak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik