Nagyvilág

Párizsi terrortámadás: sokkoló fotót tettek közzé a Bataclan koncertteremről (18+)

A mészárlást követően készült fotót egy holland blogger osztotta meg Twitter-oldalán.

A felvételen, melyet egy holland blogger készített és tett közzé saját Twitter-oldalán a vérengzést követően, a Bataclan koncertterem küzdőtere látható. A képen tisztán kivehető, hogy a földön legalább két tucat holttest fekszik, többségük abban a pozícióban, ahogy a földre zuhantak – írja a Telegraph.

A holttestek között vastag vércsíkok jelzik, a sérültek milyen irányban próbáltak elmenekülni a mészárlás helyszínéről. A Bataclan koncertteremben péntek este 1000-nél is többen zsúfolódtak össze, hogy meghallgassák az amerikai Eagles of Death Metal rockzenekar koncertjét.

A négy, kalasnyikovval és testre erősíthető bombával felfegyverkezett terrorista a koncert végéhez közeledve rontott az épületbe, miután megölték a biztonsági őröket. 2 óra 40 percet töltöttek benn, mielőtt a kommandósok lerohanták őket. A szemtanúk elmondása szerint a fegyveresek a lövöldözés során többször újratöltötték a fegyvereiket, vállogatás nélkül tüzeltek mindenkire. 89 ember életét oltották ki.

Többek között a brit férfiét is, aki a zenekar CD-it és pólóit árulta. A 36 éves Nick Alexander halálának körülményeiről egyik barátnője, az amerikai Helen Wilson mesélt. Elmondta, a férfit a szeme láttára lőtték agyon. A nő vallomásáról itt olvashat bővebben.

A Bataclan-tragédia részleteiről írt Facebook-posztjában az a 22 éves lány is, aki saját bevallása szerint úgy élte túl a mészárlást, hogy egy órán át halottnak tettette magát.

A párizsi terrortámadásokkal kapcsolatos legfrissebb eseményekről ide kattintva olvashat.

A megrázó fotó megtekintését csak erős idegzetű olvasóinknak javasoljuk!

Kép forrása: Twitter
Kép forrása: Twitter

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik