Közélet

Félmilliót fizetne a rendőrség az egri csecsemőgyilkosért

Az újszülött holttestére éppen egy hónapja találtak rá az Eger-patakban.

A rendőrség hétfőn közleményben tudatta: nyomravezetői díjat tűzött ki az egri csecsemőgyilkosság kapcsán. A megyei főkapitányság vezetője bruttó félmillió forintot fizetne annak, aki segít felgöngyölíteni az ügyet.

A halott újszülöttre február 16-án, a délutáni órákban talált rá egy járókelő Egerben, a vízimolnár úti lakótömbök mögött. A pici holtteste a kerékpárút mellett, az Eger-patakban volt. A rendőrség emberölés miatt nyomoz, gyanúsított azonban továbbra nincs.

Az egyenruhások kérik, aki a bűncselekménnyel vagy a tettessel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, tegyen

Díjkitűzés

Az összeg annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát fenntartják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik