Szórakozás

Sarka Kata állítólag teherautóval költözött el Hajdútól

Hajdu-Peter-es-Sarka-Kata(650x433).jpg (Array)
Hajdu-Peter-es-Sarka-Kata(650x433).jpg (Array)

Egy héttel ezelőtt a Story magazin írta meg először, hogy probléma lehet Sarka Kata és Hajdú Péter házasságával. Kata akkor azt monda, pusztán arról van szó, hogy rengeteget dolgoztak az elmúlt időben, így valóban kevesebb idejük jutott egymásra, ám rövidesen elutaznak Ciprusra, ahol reméli, hogy „mindent tisztázhatnak”.

A Bors mai száma azonban tényként közli, hogy a két közös gyermeket nevelő híresség különköltözött. A lap informátora és állítólagos szomszédok beszámolója szerint amíg Hajdú Péter július első napjaiban a Balaton Soundon mulatott, addig Sarka Kata kipakolta a gyönyörű családi házuk nagy részét. Azt mondják, olyan sok cucca volt, hogy profi költöztetők ésegy hatalmas teherautó segítségével vitték el őket.

Ráadásul az a hír járja, hogy Kata nem csak a lakásból pakol, hanem az irodája (ami a Péterrel közös tükörhegyi pizzériájuk felett van) is költözik. Budán egy irodaházban veti meg a lábát a Nakama&Partners nevű cég, melyet Kata és Rogán Cecília közösen indított el.

Amikor a Bors újságírója a nyolc év után állítólag komoly mélypontra jutott házasságáról akarta kérdezni Katát, azt válaszolta, hogy nem kíván nyilatkozni, ugyanakkor nem cáfolta az értesüléseket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik