Szórakozás

Tom Hanks fia nagyon furcsa videoüzenetben kéri Adele-t, hogy hívja fel

Valami nagyon fontosat akar neki mondani.

Chet Hanksről, mint furcsa, apjával, azaz Tom Hanks-szel ellentétes jelenségről már egyszer írtunk és most nem is az életét és annak legfontosabb állomásait szeretnénk kivesézni. A cikk apropója ez a videó, amit ő maga töltött fel Instagramra, és amit kikerülhetetlenül Adele-nak címez. Igen, az énekesnő Adele-nak, aki pár napja feltöltött egy képet magáról, ami sokaknak nem tetszett, mivel egy jamaikai fürdőruhában és afro fonatokkal látható.

Hanks a videóban az énekesnő egyik számát hallgatja, majd ámuldozik, hogy mennyire jó a zene. Végül egyszer csak jamaikai akcentussal elkezd arról beszélni, hogy hívja fel Adele, mert nagyon fontos mondandója van számára. Szinte biztosak vagyunk benne, hogy Adele is ugyanolyan tanácstalanul áll a felkeresés előtt, ahogyan bárki más is. A másik fontos kérdés, ami felmerült bennünk, hogy ha az apja a világ egyik leghíresebb színésze, ezáltal befolyásos is, ugyan mibe telhet neki megszerezni bármelyik telefonszámot a világon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

(@chethanx) által megosztott bejegyzés, Aug 31., 2020, időpont: 7:35 (PDT időzóna szerint)

Rettentő kínosan viselkedett a Golden Globe-on, így itt az idő megismerni Tom Hanks fiát, Chet Hanxet
Pont nem olyan, mint az apja, és már csak ezért is rendkívül érdekes Chet Hanks, aki évekkel ezelőtt megpróbált már ismertté válni, csak egy teljesen más néven. Most viszont az akcentusa miatt egy világ róla beszélt pár napig.

Kiemelt kép: Instagram/@chethanx

Ajánlott videó

Olvasói sztorik