Szórakozás

Lakatos Márk szerint Kajdi Csaba az ő másolata

Egy interjúban beszélt a kettejük kapcsolatáról.

Lakatos Márk volt Osváth Zsolt műsorának a legutóbbi vendége, amiben a műsorvezető arról beszélt, hogy nemrég Kajdi Csabával készített interjút, akivel egykor legjobb barátok voltak. Lakatos erre egy kérdéssel reagált, amiből kiderül, hogy Kajdit az utánzatának tekinti.

Tudod, ilyenkor mindig azt szokták kérdezni, hogy mit szólok a másolatokhoz. Szabad-e másolatot viselni? Azt mondom, hogy ha valaki teheti, akkor vegyen igazit.

Lakatos ezután arról beszélt, hogy Kajdi egy évtizeden keresztül elítélte a médiaszereplést és nem értette, miért jó, ha az ember tartalmat gyárt, majd végül ő is elkezdte kialakítani saját felületét a közösségi oldalakon.

Ha már arról beszélünk, hogy milyen barátságunk volt, én 10 éven keresztül hallgattam tőle azt, hogy micsoda hülyeség ez a kereskedelmi televíziózás, micsoda baromság ez az internetes aktivitás, miért kell tartalmat gyártani, ez egy cirkusz. Állandóan megkaptam tőle. Majd amikor egy kis helyhez jutott, ugyan ezt csinálta.

Lakatos hozzátette, hogy mindettől függetlenül szerinte nincsen semmi baj Kajdival.

Az, hogy a mi barátságunk, megtört, megszakadt, elpárolgott vagy elfüstölgött, az a mi kettőnk ügye, attól még ő egy sziporkázó, vicces ember. Akármit is mond és akármit is csinál másképp, hiteles vagy nem hiteles lesz az emberek szemében, ő mindig is egy borzasztó vicces ember volt.

Itt a teljes interjú, amiben arról is szót ejt, hogy lefeküdne-e egy nővel:

Kiemelt kép: YouTube/ZSHOW time

Ajánlott videó

Olvasói sztorik