Szórakozás

Meghan hercegné nevével árul füvet az unokaöccse

Alaposan meglovagolja a rokona hírnevét.

Meghan hercegné féltestvérének a fia, Tyler Markle sikeres kannabisz üzletet működtet Amerikában 400 hektáros földjén, az általa termesztett fű neve pedig nem más, mint Markle Sparkle, írja a LADbible. A reklámszöveg mellé pedig az, hogy olyan erős, hogy leviszi a koronát a fejedről. Jelenleg pedig termeszt egy új fajtát, amit majd Archie-ról, Meghan fiáról tervez elnevezni. A Daily Mail megszólaltatta a férfit, aki saját bevallása szerint is alaposan meglovagolja rokona hírnevét, de ez sok pénzt is hoz a konyhára.

Az emberek mindig is a család feketebárányának neveztek, de szétdolgozom a seggemet egy nagyon kompetitív iparágban. A Markle Sparkle címlapokra került és egy rakás pénzt kerestem vele.

Tylert egyébként zavarja, hogy milyen kép él Meghan amerikai családjáról, szerinte ugyanis ő többet tesz a környezetért, mint a királyi család.

Az emberek Meghan amerikai családját elkönyvelték redneck idiótáknak, de én egy vállalkozást építek kemény munkával és verejtékkel. A farm organikus és fenntartható. Ironikus, hogy a nagynéném és Harry herceg folyton arról beszélnek, hogy mekkora környezetharcosok, közben meg magángépekkel utazgatnak. Szerintem én többet teszek a bolygóért, mint Meghan nagynéném.

Ezzel egyébként Harry hercegék azon botrányára utalt, amikor magángéppel utaztak, ami szerinte bele kell, hogy férjen néhanapján.

Harry herceg megvédte a magánrepülőzését
Szerinte bele kell férjen ez, tekintve, hogy amúgy milyen ritkán utazik magánrepülővel.

Kiemelt kép: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik