Szórakozás

Szívszaggató a hatéves kisfiú fotója, akinek senki sem ment a szülinapjára

Egy pizzériában ünnepelte hatodik születésnapját vasárnap délután az arizonai Tucsonban élő Teddy Mazzini. Azaz, hogy ünnepelte volna, de a 32 meghívottból egy sem ment el a partira, a kis Teddy így egyedül szomorkodott az asztalnál – írja az abc News.

Aztán egy helyi riporter megosztotta a néptelen asztal mellett ülő kisfiúról készült fotót, és kérte a követőitől, hogy aki teheti, küldjön egy kis ajándékot, vagy egy üdvözlőlapot a szomorú születésnaposnak.

Az esetről ez után több helyi médium is beszámolt. Sil Mazzini, Teddy anyja elmondta, hogy 32 meghívót küldött szét a fia óvódás társainak, illetve a szüleiknek. Néhányan jelezték ugyan, hogy nem tudnak ott lenni, de a többség nem reagált semmit.

„Egy időre végeztünk a partikkal” – jelentette ki az anya, de hatalmasat tévedett.

Először az NBA csapat Phoenix Suns jelentkezett be, hogy örülnének, ha Teddy velük ünnepelne szerdán, a Los Angeles Lakers elleni meccsen, aztán a focicsapat Phoenix Rising FC küldött meghívót egy pénteki, meccsnézéssel egybekötött pizzapartira, a stadionban.

A NHL-ben hokizó Arizona Coyotes még erre is rátett egy lapáttal: nem csak meccsnézős bulit szerveznek Teddynek, de megkérték a szurkolóikat, hogy vigyenek ajándékokat a kisfiúnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik