Szórakozás

Baukó Éva a vizeletével akarja bizonyítani, hogy nem ittasan vezetett műsort

24.hu
24.hu

2018. 04. 12. 14:01

Baukó Éva a Facebook-oldalán egy élő videóban ment neki FEM3-as műsorvezetőtársának, Berki Krisztiánnak.

A volt valóságshow-hős láthatóan nagyon feldúlt volt az élő bejelentkezésben, és azt állította, hogy Berki megfenyegette azzal, hogy kirúgatja a TV2-től, s úgy kiabált vele, hogy attól félt, megüti. A konfliktus oka Baukó szerint az volt, hogy többszöri kérése ellenére Berki alig hagyta szóhoz jutni a mai adásban.

Baukó Éva azt is felhozta, hogy míg Berki Krisztián “új barátnőjével haknizik”, állítólag a stúdióban mellette ülve rendszeresen használta a Tinder alkalmazást. Sőt, azt is állította, hogy januárban megkereste Évát és felajánlotta neki, hogy szexeljenek.

Közzétette: Baukó Éva hivatalos oldala – 2018. április 12.

Baukó Éva videója kapcsán Berki Krisztián a TWN.hu-nak azt mondta, hogy Baukó azért volt jelen keveset az adásban, mert ittasan ment dolgozni és vállalhatatlanul viselkedett.

Amikor megkértek engem, hogy vezessek Baukó Évával műsort, bár voltak bennem kételyek, természetesen tiszteletben tartva a csatorna kérését elvállaltam. Ahogy a mai adásban viselkedett, egyszerre volt számomra ijesztő és kiábrándító, az egész stáb számára nyilvánvaló volt, hogy Baukó Éva illuminált állapotban állt a kamerák elé. Sőt, ezt már a műsor előtt a szerkesztőkkel együtt jeleztük a csatornának. Ezért a műsorban láthatták a nézők, hogy több blokkot is egyedül kellett vezetnem. Próbáltam őt megvédeni saját magától, és úgy végig vinni a műsort, hogy a nézők ebből ne vegyenek észre semmit. Sajnos Baukó Éva ezt nem tette lehetővé, már élő adás közben is nekem ugrott, majd ezt vállalhatatlan hangnemben a folyosón is folytatta. Természetesen a fél stáb szemtanúja volt a vitánknak, ahogy arról próbáltam meggyőzni, hogy ilyen állapotban nem állhat kamerák elé, nem hozhat ilyen helyzetbe, sem engem, sem a csatornát

– nyilatkozta Berki Krisztián.

Ezután Baukó Éva újra bejelentkezett, hogy megcáfolja azt az állítást, hogy ittasan szerepelt az adásban. Azt ígérte, hogy vizeletet vetet annak bizonyítására, hogy nem ivott alkoholt ma.

A 24.hu Baukó Évát és Berki Krisztiánt is kereste, de nem értük el őket.

Frissítünk!

Katz Dávid elment az Uzsoki utcai kórházhoz, ahova vér- és vizeletvizsgálatra ment Baukó Éva. Megkerestük a TV2-t is, amint válaszolnak, közöljük.

Közzétette: Baukó Éva hivatalos oldala – 2018. április 12.

Időközben megvolt a vérvétel:

Közzétette: Baukó Éva hivatalos oldala – 2018. április 12.

(Kiemelt kép: FEM3)

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Drégelypalánk, 2019. január 9.
Személyvonat Nógrád megyében, a behavazott Drégelypalánk közelében 2019. január 9-én.
MTI/Máthé Zoltán

Holnaptól három hétig havazni fog

Kommentek

This handout video grab taken from footage released by the Royal Thai Navy on July 11, 2018 shows rescue personnel during the rescue operation for members of the "Wild Boars" Thai youth football team inside the Tham Luang cave in Khun Nam Nang Non Forest Park in Mae Sai district. - The 12 boys rescued from a Thai cave were passed "sleeping" on stretchers through the treacherous passageways, a former Thai Navy SEAL told AFP on July 11, giving the first clear details of an astonishing rescue mission that has captivated the world. (Photo by Handout / ROYAL THAI NAVY / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / Royal Thai Navy " - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.