Ziccer

Most bukta el a bajnokságot a Liverpool?

Az Old Traffordon ikszelt egymással a Manchester United és a Liverpool, ezzel Szoboszlai Dominik csapata elvesztette első helyét a bajnokságban. A legfrissebb Ziccerben a minden korábbinál élesebb angol bajnoki versenyfutásról, Dárdai Pál botrányos sajtótájékoztatójáról, és Csányi Sándor MLSZ-elnök kijelentéseiről is beszélgettünk Galambos Dániellel, a World Soccer magyar nyelvű kiadásának főszerkesztőjével.

Két meccsen oda-vissza dominálta a Manchester Unitedet a Liverpool, mégsem tudott győzni Erik ten Hag csapata ellen az idei bajnokságban. Ezen megy el a bajnoki cím? És vajon

melyik az a statisztikai mutató, amiben Jürgen Klopp csapata jelentősen elmarad a bajnoki versenyfutás másik két éllovasától, a Manchester Citytől és az Arsenaltól?

A Unitednél eközben egyetlen csapat sem engedett több lövést az ellenfeleinek a Premier League 2024-es mérkőzésein. Jonathan Wilson szerint futball-ellenforradalom zajlik az Old Traffordon, de vajon mennyire penetráns a valóságban az a játék, amit a holland edző keze alatt villant a Manchester United? És mi jelentheti a kiutat a több mint tíz éve tartó permanens pokoljárásból?

Erről, és csipetnyi magyar fociról is beszélgettünk a Ziccer legújabb epizódjában.

Kapcsolódó
Hogyan juthatunk el egy döglesztő 0-0-tól Malevicsig és Fukuyamáig?
A történelemnek nem lett vége, de vajon jelenti-e ez azt, hogy a futballnak sem lehet? Van-e rá esély, hogy az elmúlt másfél évtized topfociját uraló guardiolai trend és a pozíciós futball mindenhatóságának végét egy olyan 0-0 jelenti, amin valósággal kifolyt a szemünk az unalomtól? Heti futballkitekintő Manchestertől Münchenig.
Legfrissebb epizódok
Háromharmad
Della
Első kézből
Ziccer
Buksó
Filéző
Tangó és Kes
Reklámszünet
Zöldövezet
Nincs rá szó
Szintén zenész
Kontra
Europoli
Ötkarikás szemek
Rendszerváltás30
Kilépők
Szerintem
Bárkiből valaki
Kézivezérlés
Sorozatlövő
Határsértők
Olvasói sztorik