Ziccer

Aki Petryt mond, mondjon Hrutkát is!?

/
Letöltés
Mi a különbség Petry Zsolt és Hrutka János elbocsátása között? Árnyalható-e a körülményekkel, ha valakit a véleménye miatt küldenek a munkahelyéről? Van-e Petry esetében felelőssége a lapnak, amely közölte mondatait? A kormányzati szintekre felérő Petry-ügyet veséztük ki Szombathy Pál újságíró és Szöllősi György MSÚSZ-elnök segítségével.

Petry Zsolt 2015 óta volt a Bundesligában szereplő Hertha BSC kapusedzője, de a klub menesztette a Magyar Nemzetnek adott interjúja miatt. Az eset nagy indulatokat kevert itthon, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a liberális politikusoknak üzent harciasan, és a külügy be is kérette a német nagykövetség ügyvivőjét az eset miatt.

Kapcsolódó
Kele János a Petry-ügyről: A józan eszünket kell megőriznünk, hogy a kapusedző kapusedző, a család pedig család maradhasson
Petry Zsolt mondatai közül – állítólag – nem mindent közölt a kormánylap, majd ennek hatására kirúgták német csapatától. Véleményterror vagy természetes reflex? És miképp aránylik mindez Hrutka János esetéhez? Vélemény.

Petry ügyéről sokaknak eszébe jutott Hrutka János esete, akit a Spíler TV menesztett, amikor kifejtette az álláspontját arról, hogy Gulácsi Péter kiállt a szivárványcsaládok mellett. A két ügy hasonlóságairól és különbségeiről esett szó a mostani Ziccerben.

A Ziccer korábbi adásai ITT találja.

Legfrissebb epizódok
Ziccer
Kontra
Tangó és Kes
Reklámszünet
Europoli
Zöldövezet
Rendszerváltás30
Kilépők
Szerintem
Bárkiből valaki
Kézivezérlés
Sorozatlövő
Határsértők
Filéző
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.