Sport

Van Gerwen kíméletlen volt a darts-vb legnagyobb showmanjével

A játékosok bevonulása is show része a dartsvilágbajnokságon, az angol Ricky Evans pedig ebben a műfajban is odatette magát a címvédő Michael van Gerwen elleni meccs előtt. A villámgyors dobásai miatt a Rapid becenévre hallgató Evans a Village People YMCA című dalára vonult be, majd a színpadon táncolt is egy sort.

Evans Walk On

The Hat. The Walk-On. The Dancing. Brilliant. You've just got to love Ricky Evans!

Közzétette: Professional Darts Corporation – 2019. december 22., vasárnap

Evans nem is volt esélytelen a világelső ellen, 95,81-es átlaggal jó néhány ellenfelet ki tudott volna ejteni, de Van Gerwen azért érkezett címvédőként a tornára, mert a rázós pillanatokban is jól dob. Evans a négyből három játszmában is eljutott két nyert legig, mégis 0-4-es vereség után gratulálhatott a hollandnak, aki 10 180-asat dobott.

A Tornádónak becézett Kim Huybrechts is bejutott a legjobb 16 közé, miután az utolsó három szettben csak két leget vesztett Danny Noppert ellen.

A hétfői program magyar idő szerint 13.30-kor kezdődik, és színpadra lép a kétszeres világbajnok Adrian Lewis is, majd az esti blokkban egy másik kétszeres győztes, Gary Anderson mellett Dave Chisnall és Peter Wright is harcba száll a nyolcaddöntőért.

Kiemelt kép: rtn, patrick becher / rtn – radio tele nord / dpa Picture-Alliance

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik