Light

A pornósztárok legmeredekebb sztorijai után át fogod értékelni az életed

A pornósztárok élete nem csak játék és mese. Sokan azt gondolják, hogy a felnőttfilmesek naphosszat csak drága szállodákban, a kidolgozott testű partnereikkel dugnak naphosszat és közben milliókat tesznek zsebre. A helyzet azonban az, hogy ezek a dolgok a pornós munka csak egy töredékét teszik ki.

A kiégés, a folyamatos teljesítési kényszer és a feszített tempó mind olyan körülmények, amiket a fogyasztók soha nem látnak a filmekben. Arról már nem is beszélve, hogy a pornószínészeknek nem kizárólag azzal kell szexelniük, akivel szimpatizálnak, sokszor fordul elő, hogy olyan partner érkezik, aki idősebb, kisebb, nagyobb, vékonyabb, vastagabb, egyszóval bármi előfordulhat ebben a szakmában.

És elő is fordul!

Sok meredek történetet lehet hallani a pornóiparról, ám ezek a sztorik általában megrekednek a folyosón vagy a forgatási szünetekben. A Vice most azzal kereste meg napjaink legnagyobb pornósztárjait, hogy meséljék el a legdurvább forgatási jeleneteiket, a válaszok olyan durvára sikerültek, hogy tényleg csak az olvasson tovább, akinek bírja a gyomra az ilyesmit.

Kieran Lee és a néni, aki már nehezen tudta tartani a székletét

Fotó: Kieran Lee Instagram, a kép csak illusztráció

Egy barátommal, akivel egyszerre kezdtünk el pornózni, a karrierünk elején kaptunk egy rendezőt, aki ajánlott egy nálunk idősebb hölgyet, hogy készítsünk vele egy jelenetet. Azt mondták nekünk, hogy a nő egy dögös MILF, aki vidéken lakik, el kéne menni hozzá és nála megcsinálni az egészet. Autóba pattantunk hát és több mint három órán keresztül utaztunk, majd mikor megérkeztünk, nem hittünk a szemünknek. Kiderült, hogy a dögös anyuka, inkább egy 68 éves néni, aki simán 78-nak néz ki.

Azt mondtam a többieknek, hogy bassza meg, 3 órát utaztunk, ha itt vagyunk akkor már csináljuk meg. A társammal ekkor feldobtunk egy érmét, hogy ki legyen az első, ő nyert, így bele is kezdtek. Csinálták kutya, kanál és fordított cowgirl pózban. A néni mindig háttal volt a srácnak, hogy ne lássa az arcát. Emlékszem, a hölgy egyszer meg akarta csókolni, de akkor azt mondta, hogy szó sem lehet róla, abba is hagyták dolgot, így én következtem.

Elkezdtünk szexelni én pedig elég gyorsan és keményen csináltam, már attól félt a stáb, hogy az idős néni infarktust fog kapni, ám végül nem ez történt. Valószínűleg olyan erősen dugtam, hogy nem tudta tartani a székletét és megtörtént a baj. Minden csupa olyan lett, ő is, én is, borzalmas volt. Persze ma már nevetve emlékszem vissza erre, de akkor nagyon kiakadtam – idézte fel emlékeit Kieran Lee.

Skin Diamond és Spongyabob kockamogyoró

Skin Diamondnak nem más volt a legmeredekebb filmje, mint egy Spongyabob remake, amiben ő alakította a tenger alatt élő mókust, Szandit. A fentebb linkelt hivatalos trailer szerint “Spongeknob Squarenuts” arra kéri a lányt, hogy hadd csináljon neki kis szivacsokat.

A történet egyik “érdekessége”, hogy erre konkrétan végül nem került sor. Diamond elmondta, hogy a legnehezebb az egészben a kosztümök viselése volt, a nehéz Spongyabob ruha miatt nagyon kevés hely maradt a mozgásra, ráadásul a folyamatos magas hangon beszélés, meg a látvány nagyon kiábrándító volt. Ezek után talán nem kell magyarázni, hogy ez kisfilm miért van ott a legmeredekebb pornósztorik között.

Johnny Sins: Tüzes szerelem

Fotó: Brazzers, Johnny Sins és Nikki Benz

A legdurvább jelenetem majdnem egy komoly, életveszélyes sérüléssel ért véget. Az egyik szerepem szerint tűzöltőként be kellett törnöm egy égő házba, hogy megmentsem Nikki Benz-t. A forgatásnak nem volt túl magas a költségvetése, így a tűzeffekteket az egyik stábtag csinálta, egy hajspray és egy öngyújtó segítségével. A jelenet szerint nagy lendülettel kellett berontanom az égő házba, miközben mögött csapkodnak a lángnyelvek.

Ez a srác, aki a tűzről gondoskodott, túl hamar kezdett el fújni, így az első tűzgolyó pont telibe kapta az arcomat. Nagyon megijedtem abban a pillanatban, az egész belülről olyan volt, mint egy lassított felvétel. Szerencsére nem történt komolyabb bajom, de rettegtem tőle, hogy megsérül a szemem vagy az arcom – emlékezett vissza Johnny.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik