A következő élő közvetítés része Moszkva újabb brit vezetőket helyezett tiltólistára

Az Airbnb már most készül a háború utáni ukrajnai turizmusra

Az Airbnb és az Ukrán Állami Turisztikai Fejlesztési Ügynökség közös memorandumot írt alá a háború utáni időszakról – olvasható a megállapodásról kiadott közleményben. Az ügynökség vezetője, Mariana Oleskiv és Nathan Blecharczyk társalapító és stratégiai igazgató szerdán Ukrajna müncheni főkonzulátusán találkozott.

Az Airbnb azon kezdeményezése, hogy 130 000 ukrajnai menekültnek ingyenes ideiglenes szállást biztosít, jelentős támogatás volt számunkra. A győzelem után szeretnénk hálánkat kifejezni és vendégszeretetünket megmutatni azzal, hogy meghívjuk az egész világot, amely Ukrajna mellett áll, hogy látogasson el hozzánk. A ma aláírt együttműködési megállapodás tulajdonképpen azt bizonyítja, hogy a szándékunk országunk turizmusának a helyreállítására irányul

– fogalmazott Mariana Oleskiv.

Az ukrajnai háború kezdete óta az Airbnb.org több mint 130 000 embernek segített ingyenes és ideiglenes szállást találni. Ezeket a szállásokat az Airbnb, Inc. és más Airbnb.org adományozók, valamint az Airbnb.org-on keresztül ingyenes és kedvezményes szállásokat kínáló vendéglátók finanszírozták. Ezt a munkát az Airbnb.org partner civil szervezetei is lehetővé tették, amelyek segítettek a menekültek számára szállást foglalni és koordinálni. Az Airbnb.org világszerte több mint 40 szervezettel dolgozott együtt, hogy ideiglenes szállást biztosítson az Ukrajnából menekülő embereknek – olvasható a közleményben.

Vissza a közvetítéshez
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik