Élet-Stílus

Megdöbbentő, mennyire sokat keres egy-egy videóval a világ leghíresebb tiktokere, Khaby Lame

Tiziana FABI / AFP
Tiziana FABI / AFP
Van, hogy egy-egy posztért 750 ezer dollárnak megfelelő összeget fizetnek neki, amihez természetesen egy szót se kell szólnia.

A világ legnépszerűbb TikTok-felhasználója, a vicces videóiról ismert Khaby Lame a napokban elárulta, hogy mennyi pénzt keres a közösségi oldalra feltöltött szponzorált tartalmaival. A majdnem 150 millió követővel rendelkező olasz internetes híresség – akiről itt írtunk bővebben – a Fortune-nek adott interjújában

nemcsak azt árulta el, hogy akár 750 ezer dollárt – 303 millió forintot – is kaphat a megrendelőitől egy-egy klipért, hanem azt is, hogy idén akár 10 millió dollárt – azaz 4 milliárd forintot – is kereshet a szponzorszerződéseknek hála.

A szavak nélküli videóival is nagyszerű humorról tanúbizonyságot tevő Lame bevételeinek nagy része az interjút szemléző New York Post szerint márkaszerződésekből származik, és az online tartalmaiért fizetik kap fizetést. A becslések szerint átlagosan 400 ezer dollár – 162 millió forint – körül keres az olyan TikTok-videókkal, melyeket megrendelésre készít.

Will Smith és a Covid nélkül nem lenne sehol Khaby, a TikTok királya, akit szavak nélkül is ért mindenki
A járvány előtt egy észak-olaszországi gyárban dolgozott, most ő a legnépszerűbb videógyártó a TikTokon, több mint 146 millió követővel. Bár élete már most álomszerű, a legnagyobb vágyát még nem érte el. Kicsoda valójában Khabane Lame?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik