Élet-Stílus

Fia esküvőjén jött rá, hogy a menye valójában a lánya

Sohu
Sohu

Igencsak fordulatosra sikerült egy esküvő március 31-én a kínai Suzhou városában, miután a vőlegény anyja észrevett egy jellegzetes anyajegyet a menyasszony kezén. Az ugyanis pontosan olyan volt, mint amilyen több mint húsz évvel korábban eltűnt lányának is volt – jelentette a helyi sajtó.

A nő ezt látva odament a menyasszony szüleihez, megkérdezve, hogy lányukat örökbe fogadták-e. A házaspárt sokkolta a kérdés. Lányuk ugyanis tényleg örökbefogadott gyermek volt, de erről rajtuk kívül senki sem tudott, még a gyermekük sem.

Végül bevallották a nőnek, hogy lányukat egy út szélén találták, és ezt az esküvőn a lányuknak is kénytelenek voltak végül elmondani.

A beszámolók szerint a menyasszony elsírta magát örömében, amikor megtudta az igazságot, de ott volt az a probléma, hogy akkor most éppen a saját testvérével akart összeházasodni.

Ezt követte egy újabb fordulat. Mint kiderült, a vőlegény szintén nem vér szerinti gyermek volt. A nő ugyanis lánya eltűnése után nem szült újabb gyermeket, hanem örökbefogadott egy fiút, miután nem sikerült lánya nyomára bukkannia. Így az esküvőnek már nem volt további akadálya.

Kapcsolódó
Egy ötszavas távirat után 32 évig nem láthatta gyerekét egy kínai nő
Egy hónapja mi is beszámoltunk arról az édesanyáról, aki nem kevesebb, mint 32 évet várt arra, hogy újra átölelhesse a gyermekét. A BBC riportjából az is kiderül, milyen utat jártak be a szívszorító történet szereplői az elmúlt három évtizedben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik