Élet-Stílus

Egy óra alatt 22 BigMacet eszik meg egy 55 kilós Új-Zélandi lány

Ha valaki ránéz az 55 kilós, 170 centis Nela Zisserre, aligha hinné, hogy rendszeresen eszik brutális mennyiségű ételt, ráadásul időre. Az új-zélandi orvostanhallgató elárulta, hogyan tartja meg az alakját a 10 – 12 ezer kalóriás zabálások mellett.

A 27 éves Nela Zisser hat éve versenyevő. Az édesanyja bátorítására nevezett be az első evőversenyére, amit rögtön meg is nyert, miután magabiztosan győzött le tizenkilenc nagydarab férfit pizzafalásban – írja a LadBible című brit bulvárlap.

Az első sikerén felbuzdulva Nela feszegetni kezdte a határait. YouTube csatornát indított, amin videókat közöl leghihetetlenebb zabálásairól.

Miután 2016-ban megevett egy többek között húsz tojásból, egy kiló sült szalonnából, hat kolbászból, és négy süteményből álló, 10 ezer kalóriás angol reggelit, rendszeresen bukkan fel a médiában is. A lány egyik legnagyobb teljesítménye 22 darab BigMac szendvics betermelése volt. A több mint egy kiló marhahúst tartalmazó, több mint 12 ezer kalóriás étkezés kevesebb, mint egy órán át tartott.

Nela nem csak a videók kedvéért eszik rengeteget, de rendszeresen utazik a világ minden sarkába, hogy evőversenyeken induljon. Részt vett például New York híres hotdog evőversenyén, ahol hetedik lett, hamarosan pedig Szingapúrba repül majd, hogy megmérkőzzön Zermatt Neóval, a hozzá hasonlóan vékony evőbajnokkal.

Neal azt mondja, a versenyevés és a karcsúság egyáltalán nem zárják ki egymást. Ő például csak ritkán eszik hatalmas adagokat, a napja nagy részében böjtöl, és egyszer, legfeljebb kétszer eszik. Másrészt minden héten ötször megy edzőterembe, és nem is minden kihívása egészségtelen. A múltkor például fél kiló nyers brokkolit evett meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik