Élet-Stílus

Puskás Peti az X-Faktort feladó énekeséről: Krisztián nem hibás, hanem beteg

Az RTL Klub az X-Faktor keddi sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy Puskás Peti mentoráltja, Nagy Krisztián idén is feladja a versenyt az első élő show előtt. Az énekes tavaly, Radics Gigi csapatából szállt ki hasonló módon.

Egy énekes máris feladta az X-Faktort
Szombaton lesz az első élő show, és eggyel kevesebben versenyeznek.

A hír után a kommenetlők azonnal megírták a véleményüket, mire Puskás hosszú posztban reagált. Elmondta, hogy Nagy Krisztián az elmúlt hónapokban jól volt, hittek benne, de aztán valami megváltozott. Mindenki számára világos volt, hogy az énekes szakszerű segítségre szorul.

Az elmúlt pár napban történt valami. Már nem egy rossz passzban lévő sráccal kellett beszélgetni, hanem valami megreccsent és szemben állsz valakivel, akinek nem ölelésre van szüksége, nem egy jó szóra, nem egy énekverseny összetartó közösségére, hanem egy teljesen más segítségre. Nem vagyok szakember, nem értek hozzá, először tapasztaltam ilyet szemtől-szembe, de láttam az utolsó órákban, hogy itt többről van szó, mint rossz hangulatról. Itt ennél sokkal nehezebb a helyzet, amihez én nem vagyok elég, nem is szabad azt hinnem, hogy az vagyok, viszont azt látnom kell, hogy bármennyire is hittem – hittünk hogy sikerülhet, ez mégse az a környezet, amire szüksége van Krisztiánnak és ezt ő maga is belátta

– írta Puskás, aki azt is leszögezte, hogy nem hibáztatják Nagyot.

Krisztián nem hibás ezért, nem bűnös a dologban, nem magának okozta a bajt. Olyan dolog van az életében, nevezzük betegségnek vagy zavarnak, amit mi nem érthetünk, mert szerencsére nem éljük át, nem tudjuk milyen együtt élni vele, nem tudjuk milyen nehéz lehet átélni, felfedezni és rájönni a megoldásra, mert nem elég a patikába bemenni és kérni egy gyulladáscsökkentőt. Nem tartozik nekem Krisztián, senkinek sem tartozik, nem okozott csalódást nekem, nem vett el senkitől helyet, mert ő jobb volt mindenki másnál ismét és hitte most sikerül legyőzni a démonait. Én nem vagyok csalódott, én azt szeretném, hogy boldog és teljes élete legyen. Hogy a verseny emiatt hogy alakul, kit érdekel, ez csak egy verseny a sok közül, az ő és mindannyiunk életéből viszont csak egy van. Valahogyan, de helyre kell tenni azt.

Ezt követően Puskás Peti arra kérte a kommentelőket, hogy álljanak le és ne támadjanak senkit, mert azzal bűnt követnek el.

Elegem van, hogy a Gyermekeimet egy énekversenyben a padlóról kell felkaparnom, hogy sírva kell látnom őket egy sikeres produkció után, hogy fel kell hogy adják a versenyt, mert nem értik miért bántják őket, pedig ők semmi mást nem akarnak, csak szeretetet adni és szeretetet kapni.

A teljes poszt IDE kattintva érhető el.

Kiemelt kép: Facebook/Puskás Peti – apuskaspeti

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik