Belföld

A rászoruló gyermekek étkeztetését támogatja a Raiffeisen Bank

A Raiffeisen Bank 2008. október közepén indította el azt a jótékony célú akcióját, melyben a Bank ügyfelei minden OKOSkártyás vásárlása után 5 Ft-tal támogatja a csecsemőotthonok lakóinak étkeztetését, a Gyermekétkeztetési Alapítvány közreműködésével.

A rászoruló gyermekek étkeztetését támogatja a Raiffeisen Bank 1
A 2008 őszétől elindított, újrafogalmazott támogatási stratégia alapján a Raiffeisen Bank létrehozta a Raiffeisen Közösen programot, amellyel összefogja a társadalmi felelősségvállalási tevékenységét.

Az adományozás terén egészségügyileg vagy anyagilag rászoruló – elsősorban családon kívül nevelkedő – gyermekek támogatását tűzte ki célul, elsődlegesen pályázati rendszer alapján működő adományozás és ügyhöz kötött marketing révén.

A Raiffeisen Közösen program részeként elindított jótékony célú akció során az ügyfelek minden OKOSkártyás vásárlása után a Bank 5 Ft-ot különít el, majd a december 24-ig összegyűlt összeget a Gyermekétkeztetési Alapítvány segítségével juttatja el a leginkább rászorulókhoz.
A Raiffeisen Bank tervei szerint évente több ilyen akciót fog meghirdetni.

A rászoruló gyermekek étkeztetését támogatja a Raiffeisen Bank 2

A program elkötelezett támogatója Szekeres Adrien énekesnő, aki kétgyermekes anyaként tudja, mennyire fontos ebben az életkorban, hogy a gyerekek megfelelő minőségű ételhez jussanak. Ezért is döntött úgy, hogy az ügy mellé áll és népszerűségét felhasználva felhívja az emberek figyelmét erre a problémára.

További részletek a www.kozosen.hu internetes oldalon olvasható.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!