Advent

A rendőrökkel együtt vásároltak karácsonyi ajándékot a kisiskolások

Több mint 60 gyerek mellé rendeltek rendőrt Lincolnban. Na, nem kell semmi rosszra gondolni, pont inkább, hogy jóra: ugyanis minden pár kapott 150 dollárt, 43 ezer forintot ajándékba, hogy elköltsék az évi Shop With A Cop, vagyis a Vásárolj egy rendőrrel program keretében.

Cofidis tipp – Legyen jobb a napod!

Karácsony ide, szülinap oda, vegyél valakinek egy apró kis figyelmességet, különösebb apropó nélkül.

Hétvégén mentek aztán shoppingolni és barátkozni.

A kedvenc dolgom gyalogolni és beszélgetni olyan dolgokról, mint a filmek vagy a Fortnite

– mondta a KLKN TV-nek a negyedikes Dytrell Mattox, aki az Elliot általános iskolába jár, de másik két suliból is voltak résztvevő gyerekek.

A program célja, hogy új megvilágításba helyezze a gyerekek között a rendőröket, és hogy kicsit szórakozzanak az új barátaikkal.

Ez egy jó módja kapcsolatot építeni a közösségben élő gyerekekkel, és hogy más fényben lássák a rendőrséget, és hogy a keresztnevükön szólíthassák egymást. A gyerekek azt mondták, hogy tényleg jól szórakoztak, de azt gondolom, hogy a tiszteknek is legalább ennyi örömben volt részük, ha nem többen

– nyilatkozta Mike Woolman kapitány.

Mikor a gyerekek készen lettek a vásárlással, a rendőrök családtagjai segítettek nekik becsomagolni. Az ajándékokat egyébként a gyerekek családjának szánják, legtöbbjüknél valószínűleg ez lesz az egyetlen ajándék, amit kapnak karácsonyra.

Kiemelt kép: Twitter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik