Belföld

A megzsarolt Volner g***zett, helyette egy Fidesz-tag tett feljelentést

Tényi István (Tényi István)
Tényi István (Tényi István)
Zsarolási kísérlet gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen.

A feljelentéseiről ismert Fidesz-tag, Tényi István azt követően fordult az ügyészséghez, hogy napvilágra került a Jobbik frakcióvezetőjének Facebook-bejegyzése, amely szerint egy Fidesz-közeli vállalkozó rengeteg pénzt kínált neki, ha kilép a pártból, és hátba támadja elnökét, Vona Gábort.

Az ellenzéki párt frakcióvezetője a Hír Tv-ben közölte, egyelőre ő nem tesz feljelentést, mert a találkozóról nem készült hangfelvétel, előbb megvárja, hogy a fenyegetésnek megfelelően tényleg eljár-e ellene a Nemzeti Nyomozó Iroda, mert akkor

   nettó módon bebizonyosodik, hogy az igazságszolgáltatást az Orbán-kormány kézzel vezérli, és ez a kézi vezérelt igazságszolgáltatás ha akar, elejt egy ügyet, ha akar, megcsinálja az ügyet, és bárkire bármit ráhúz. És bocsásson meg, elnézést kérek előre is a nézőktől, én tényleg nem szoktam ennyire durván fogalmazni, de Simicska Lajosnak nagyon is igaza volt: ezek tényleg g**ik”.

Tényi István nem várt, szerinte ugyanis mindez egy zsarolási kísérlet gyanújára utal, ezért a vonatkozó rendelkezések alapján az ügy kivizsgálását, szükség esetén nyomozás megindítását, az esetleges elkövető felkutatását, illetve a bűncselekmény gyanújának megállapítását kérte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik