Közélet

Volner János nem hagyja zsarolni magát, inkább leírt mindent

A Jobbik frakcióvezetője a Facebookon tette közzé egy titkos találkozója történetét.

Volner János érdekes és tanulságos beszélgetésen esett túl egy kormányzati körökkel jó kapcsolatot ápoló vállalkozóval.

Titkos találkozót kért, mondván, erősen bizalmas információkat szeretne velem megosztani. A találkozó elején megkért, tegyem le a telefonom, vegyem ki belőle az akkut, nehogy valamilyen nyoma maradjon a beszélgetésünknek.

A Jobbik frakcióvezetője ezt követően megtudta, hogy tárgyalópartnere szerint több volt MSZP-s, SZDSZ-es, LMP-s politikushoz hasonlóan ő is járhatna olyannyira jól, hogy még az unokái is gazdagságban éljenek.

Ezért „mindössze” annyit kell tennem, hogy kiszállok a politikából és búcsúzóul „keményem betámadom” a Jobbikot és személyesen Vona Gábort.

Ezt a Fidesz nagyon bőkezűen meghálálná. Ha nem ezt választja, ne lepődjön meg nagyon, ha a Tállai András vezette NAV a volt cégeivel kapcsolatban büntetőeljárást kezdeményez ellene, rövidesen a Nemzeti Nyomozó Iroda kihallgatószobájában találja magát.

És azon se lepődjek meg, ha egy ismert nagyvállalkozóval (nem Simicska Lajos) folytatott beszélgetésemről készült felvétel is kikerül majd rólam, ami szintén segít a kinyírásomban. Azt mondta, ő úgy véli, ebből a két lehetőségből választhatok. Kérte, hogy gondoljam át a dolgot, mert ha nem az első megoldást választom, akkor szerinte már a jövő héten indul a gőzhenger és kinyírnak.

Volner János nem tudja, hová fog még Orbán Viktor rendszere aljasulni, de ha ez igaz, ezek még nagyobb gazemberek, mint amit feltételezett róluk. Mint írta, ő a Magyar Gárdában, a Jobbikban is hűségesen, legjobb tudása szerint szolgálta a magyarságot, és így is fog tenni.

Sem a volt vállalkozásom ügyeivel, sem más magánbeszélgetésekkel kapcsolatban nincs semmiféle takargatnivalóm.

A politikus jelezte, őt nem lehet kilóra megvenni, nincs az a pénz és fenyegetés, amiért elállna attól, hogy “az országot szétlopó fideszes bandát” le akarja váltani.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik