Tech

Aki imádta a Dragon Ballt, annak most muszáj kattintania

A Dragon Ball-mánia a kilencvenes évek végén hazánkat is elérte, az akkori gyerekek csüngtek Son Goku és barátai kalandjain, és a franchise mind a mai napig hatalmas népszerűségnek örvend. Videojáték is rengeteg készült a témában, de a frissen bemutatott Dragon Ball FighterZ minden korábbinál ígéretesebbnek és látványosabbnak tűnik.

Los Angelesben most minden a videojátékokról szól, hiszen jelenleg is zajlik az E3, a világ legnagyobb játékos expója, ahol a kiadók és a fejlesztők lerántják a leplet a közeljövőben megjelenő portékáikról. A rendezvényen részt vesz a Bandai Namco is, akik egy őrülten látványos Dragon Ball-játékkal igyekeznek a gamerek kegyeibe férkőzni.

A Dragon Ball FighterZ a legünnepeltebb klasszikus 2D-s verekedős játékokat fejlesztő stúdió, az Arc System Works gondozásában készül, pörgős és akciódús játékélményt biztosítva a rajongóknak, aki húsz éve minden délutánt a tévé előtt töltöttek.

A FighterZ kombinálja a klasszikus 2D verekedős játékok látványvilágát a fejlett 3D karaktermodellekkel, ami ennek köszönhetően olyan érzést kelt, mintha a képernyőn az eredeti anime képkockái pörögnének.

A Dragon Ball FighterZ a kezdőknek és a profiknak egyaránt lehetőséget nyújt, hogy a kedvenc karakterük bőrébe bújjanak, és a 3-3 elleni harcokban mindenki átélheti a tévék képernyőjéről ismerős epikus küzdelmek izgalmait, mikor a háromfős csapatát összeállítva csatába indul a jó- és rosszfiúk ellen.

Karakterek, akik már biztos ott lesznek a játékban:

  • Cell
  • Innocent Buu
  • Frieza
  • Gohan
  • Goku
  • Vegeta

A játék megjelenése valamikor 2018 elején várható, méghozzá Xbox One, PlayStation 4 és PC platformokra, de a konzolosok már idén kipróbálhatják a programot a nyáron induló zárt béta során.

Csorog a nyálunk az új Pókemberes előzetestől
2018-ig kell várni az új hálószövős videojátékra, ami első blikkre minden álmunkat teljesíteni fogja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik