Szórakozás

ByeAlex: Nincs miért elnézést kérnie Korda Györgynek, erre az úriember viselkedésre kevesen képesek

rtl
rtl
Szerinte az ügyet a sajtó fújta fel rossz szalagcímekkel.

Nem is olyan régen Korda György és Balázs Klári kipróbáltak egy tiktokos kihívást, ahol ismert személyeket kellett felismerniük fotó alapján. Köztük volt ByeAlex, aki a házaspár nem ismert meg, ebből elég sok cikk született a magyar sajtóban. Korda azóta úriember módjára bocsánatot kért, kiemelve, jól ismeri ByeAlexet, egyszerűen a hajszíne tévesztette meg – merthogy az énekes sokszor változtatja azt.

Most ByeAlex is reagált Facebook-oldalán az ügyre.

Korda Györgynek és Balázs Klárinak alapvetően se lenne oka elnézést kérni azért, ha nem ismernek fel vagy ha egyáltalán nem is ismernek, hisz más generációk vagyunk. (…) A bocsánatkérés viszont nagyon kedves, nem is számítottam ilyesmire. de ismétlem: nem is lenne miért elnézést kérni Korda Györgynek éntőlem. Egy viszont biztos: ilyen pozitív emberekre, erre a jó kedélyre, kedvességre, és úriemberi viselkedésre igen kevesen képesek. Nem véletlen, hogy évtizedek teltek el, de a mai fiatalok is rajongva fogadják őket a fesztiválokon

– írta. Posztját azzal zárta: „Köszönöm a zenekarom nevében is a kedves szavakat egyébként; és remélem találkozunk majd személyesen is valahol egy koccintásra önökkel”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik