Élet-Stílus

Korda György elnézést kért ByeAlextől, amiért nem ismerte fel a fotóját

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu és / Varga Jennifer / 24.hu
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu és / Varga Jennifer / 24.hu
Azt mondja, nem volt nála szemüveg.

Korda György és Balázs Klári a héten a TikTok-oldalukon próbáltak ki egy játékot, melyben hazai hírességek fotóit kellett felismerniük. Elsőként ByeAlex, Curtis és Bereczki Zoltán képei villantak fel előttük, utóbbi kettőt fel is ismerték, az X-Faktor egykori mentorát viszont nem.

A Korda-házaspár a minap a Blikk videós műsorában vendégeskedett, ahol Korda György elmagyarázta, miért lehet az, hogy nem ismerte fel az énekes portréját, akinek egyébként a zenéjét és a személyét is nagyon kedvelik a feleségével.

Sajnálom, hogy nem ismertem fel a ByeAlexet, akinek a dalait én nagyon kedvelem. A személyét is. De megszoktam, hogy egyszer kék a haja, egyszer sárga, valamiféle extravagancia mindig van Alexen. Ott láttam ugye egy teljesen polgárias, nagyon jóképű fiatalembert, és nem jutott eszembe rá gondolni

– mondta Korda, hozzátéve: nem volt rajta szemüveg, amikor az alkalmazást használta.

Most kérek elnézést Alextől, tényleg azért nem ismertelek föl, mert nem volt nálam szemüveg

A házaspár ezt követően azzal igyekezett bizonyítani, hogy ismerik ByeAlex munkásságát, hogy elénekeltek egy sort a Hullik című dalából.

Kapcsolódó
„Szabó Tamás? Nem tudom” – A Korda-házaspár videóban találgatta ByeAlex képét nézve, ki is lehet ő
Korda György és Balázs Klári a TikTokon sem lazsálnak: legújabb oda feltöltött videójukban egy játékot próbáltak ki, aminek az a lényege, hogy fel

Ajánlott videó

Olvasói sztorik