Szórakozás

Horváth Évának a jó magyar kolbász hiányzik a leginkább a hazai finomságok közül Balin

Azt is elárulta, meddig terveznek Indonéziában maradni.

Horváth Éva elment a Reggelibe vendégnek, mielőtt családjával újra felkerekednek, hogy legalább nyárig Balin éljenek. A modell elmondta, a kétlaki életnek vannak hátrányai is, például a honvágy.

Bali csodahely, de nekem hiányoznak a szüleim, a barátaim. Szeretek itthon lenni. Megmondom őszintén – és ennek örülni fog a párom –, most már azért mennék vissza Balira. Most már megvan bennem a vágy, a tenni akarás. Kezdődik a suli egyébként, ezért megyünk most vissza. Hazajöttünk karácsonyozni, mert mégis úgy voltunk vele, hogy az itthon az igazi

– fogalmazott a celeb, aki azt is elárulta, ételek közül mi hiányzik neki a legjobban, amikor külföldön vannak:

Hát a jó magyar kolbász! A szalámi!

A magyarországi pörgős életvitelét is visszasírja néha: elmondása szerint ha itthon töltötte volna ez elmúlt időszakot, sokkal több tévéműsorban szerepelt volna.

Horváth Éva azt mondta, fél évet biztos, hogy kint töltenek párjával és két gyerekükkel, idősebb fiának ugyanis addig tart a tanítás. Nyárra viszont mindenképp hazajönnek.

Utána meglátjuk, hogy visszamegyünk szeptemberben Balira – a másik felem azt szeretné, hogy menjünk vissza –, vagy pedig itthon folytatja az iskolát, ami még számomra óriási káosz, hogy hogyan lehet a kettőt összefésülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik