Szórakozás

Te lehetsz a következő Robin Hood (X)

Próbálkozásodnak most meglesz a jutalma!

Robin Hood, a profi íjász, aki elvesz a gazdagoktól és a szegényeknek ad. Vajon mi a titka a tolvajok fejedelmének, az angol történetmesélés egyik legismertebb hősének? Emlékét rengeteg könyv, film, képregény és játék őrzi, méltatja. Legendája több száz éve töretlen, és a mai napig sokan szeretnének rá hasonlítani. Mi az, amit tanulhatunk tőle?

A misztikus alak – Tolvaj vagy a szegények megsegítője?

Meglepő lehet, de a mai napig nem bizonyított, hogy a híres angol zsivány létezett. Történetei a XV. századi balladákból maradtak fent; ezekben Robin Hood nem egyedül viszi véghez tetteit, hanem jól ismert barátja és segítője, Little John is színre lép. Amiben talán a kutatók leginkább egyetértenek, az, hogy Robin Hood nagy valószínűséggel egy törvényen kívüli képzett íjász lehetett, aki társai segítségével fosztogatta az angliai Nottinghamshire megyében utazókat, majd a zsákmányból jutatott a szegényeknek is.  Népszerűségének alapja, hogy egy szabad és büszke alak, aki harcol az igazságtalanság és a zsarnokság ellen.

Most Te is kipróbálhatod magad; legyél Te a következő modern Robin Hood!

Izgalmas vadászat, elrejtett kincsek és a jól megérdemelt nyeremény; nincs szükség rá, hogy egészen a sherwoodi erdőig szaladj és teszteld bátorságod! A Vegas.hu extra ajándékkal – 50 ingyen pörgetéssel – jutalmaz a Robin Hood: Shifting Riches játékban. Gyere és ismerd meg Robin Hood történetét most!

 

A szerencsejátékban 18 éven aluliak és sérülékenynek minősülő játékosok nem vehetnek részt. A túlzásba vitt szerencsejáték függőséget okozhat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik