Szórakozás

Erdélyi Mónika: Visszatértem az eredeti szakmámhoz

Volt már cukrász és párterapeuta is, de most ezeket pihenteti.

Bár YouTube-on legendás jeleneteiben tovább él, de már 12 éve megszűnt a Mónika Show, a beszélgetős, és gyakran verekedős műsor házigazdáját, Erdélyi Mónikát pedig azóta leginkább furcsa videókat gyárt az internetre, gyakran slime témában.

YouTube 2018-ban: Erdélyi Mónika szarosnak tűnő pelenkákat szagolgat 13 percig
Erdélyi Mónika és lánya, Molli szerdán új videót töltöttek fel a slimetúltengésben szenvedő YouTube-csatornájukra, amiben csokival bekent pelusokat

A Best magazin legújabb számában elmondta, ma már alaposan megválogatja, hogy mire mond igent, ezért látni ritkán tévében, továbbá beszélt arról is, hogy mit csinál a nevével fémjelzett műsora megszűnése óta.

Visszatértem az eredeti szakmámhoz. Anyu privát bankár, vele dolgozom együtt pénzügyi elemzőként, a tévézés előtt is ezzel foglalkoztam. Ez egy családi vállalkozás. Nem élünk együtt, ő Kiskunhalason, én Budapest mellett, de a mai világban ez nem probléma. Ezenkívül saját videómegosztó csatornámra készítek kisfilmeket, amikben sokszor szerepel a kisebbik lányom, Molli is. Ez is hoz a konyhára, de hogy fölfusson, ahhoz kellett két év.

Szerinte leginkább abban változott, hogy már sokkal kevésbé érdekli, ki mit gondol róla, továbbá elárulta még, hogy mi mást dolgozott még a fentieken túl, amik közt akad meglepő.

Szerencsés vagyok, mert magam osztom be a munkaidőmet, és ez hatalmas szabadságot ad. Dolgoztam cukrászként és párterapeutaként is, de ezeket most pihentetem.

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik