Szórakozás

Meghan hercegnét nem szabadott fotózni Wimbledonban

A közvélemény egy része háborog.

Mint arról mi is beszámoltunk, Meghan hercegné idén is ott volt Wimbledonban a helyszínen, hogy jelenlétével támogassa barátnőjét, Serena Williams-t, ráadásul egy új, Archie-ra utaló nyaklánc is volt rajta.

Meghan hercegnének új nyaklánca van Archie miatt
Wimbledonban lehetett először kiszúrni az új ékszert.

Bár készültek róla fotók, amúgy Meghan testőrei közölték több emberrel is, hogy a hercegnéről tilos képet lőni, írja a DailyMail. Az egyik beszámolója alapján Meghan testőre a vállára tette a kezét, miközben fotózni próbált, és közölte vele, hogy a hercegnéről nem készülhetnek fotók, mivel privátban van jelen a nyilvános eseményen, amin 12 ezer ember nézett, és amúgy is 200 profi fotós jelenlétében rendeztek. A brit közvélemény egy része emiatt teljesen ki is akadt, Piers Morgan például odáig ment, hogy ha nem tetszik az előkelőségnek a nyilvánosság, akkor menjen haza Amerikába. A Kensington palota ugyan nem kommentálta a dolgot, de a Mail egy palotabeli forrása elmondta, hogy nem annyira nagy dolog ez amúgy:

Nem annyira ritka, hogy a testőrök kísérgetik  a királyi család tagjait, megkérve az embereket, hogy ne fotózzák őket, hogy emberekre és eseményekre tudjanak koncentrálni a telefonok kamerái helyett.

Kiemelt kép: Laurence Griffiths/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik