Szórakozás

A meztelen fotókat posztoló Szorcsik Viktória üzent az irigyeinek

Szorcsik Viktória elég gyakran oszt meg magáról meztelen vagy félmeztelen képeket, legutóbbi sorozatában, a Korhatáros szerelemben több szexjelenetet is bevállalt,  szóval nem mondhatni szégyellősnek. A 40 éves színésznő emiatt sok negatív kritikát kap, de a kommentelők véleményével nem foglalkozik.

Mit kezdjek az irigységgel? Mindenki foglalkozzon a saját dolgával. Senki se higgye, hogy az én életemnek nincsenek árnyol­da­lai. Néha küszködöm, vannak problémáim, de az élet napos oldalát nézem, igyekszem pozitív vi­lágot teremteni magam köré. Ha irigyek, az ő ba­juk! Akinek savanyú a szőlő, az ne nézegesse az oldalamat

– mondta a Borsnak Szorcsik, aki hozzátette azt is, hogy keményen megdolgozik azért a látványért, amit az emberek látnak a fotóin.

Világéletemben sportoltam, sportolok most is. Nem vagyok tohonya, szeretek mo­zogni. Vigyázok magamra, próbálok helyesen étkezni. Valóban nem adják ingyen, mindig is meg kellett dolgoznom ezért a testért, ez nem genetika. És ahogy telik az idő, egyre többet kell dolgozni rajta!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Viktoria Szorcsik (@csikviki) által megosztott bejegyzés, Nov 26., 2018, időpont: 2:12 (PST időzóna szerint)


Kiemelt kép: Instagram/@csikvik

Ajánlott videó

Olvasói sztorik