Szórakozás

A magyar szépségkirálynő első lett egy világversenyen is

Király Lili még 2014-ben, az akkor újraéledő Miss Balaton szépségversenyét nyerte meg és azóta is modellkedéssel foglalkozik. Most azonban ismét korona került a fejére, ráadásul egy nemzetközi versenyen. Minderről közösségi oldalán büszkélkedett el.

Életem első nemzetközi szépségversenyén vettem részt az elmúlt hetekben, Grúziában. Addig nem is szerettem volna közzétenni amíg nem született végeredmény, ugyanis tartottam tőle egy picit. Nem számítottam rá, de engem választottak az első helyre

– írta a szépségkirálynő.

Elérkezett az idő, hogy végre megoszthassak veletek egy nagyszerű élményt. 😇Életem első nemzetközi szépségversenyén…

Közzétette: Lili Király – 2018. január 1.

Király Lili később az NLCafénak azt is elárulta, hogy kinek a javaslatára tette próbára magát a világversenyen.

Bár titkon mindig is bennem volt, hogy szeretnék egy világversenyen is elindulni, az, hogy bekerültem a Diamond of the World 2017 döntős versenyzői közé, mégis váratlanul ért. Egy isztambuli modellügynökség castingja során figyelt fel rám egy fotós, és az ő biztatására indultam el a versenyen, hogy Magyarországot képviseljem. A világ számos országából érkeztek a gyönyörű lányok a megmérettetésre, amelyet egy kéthetes intenzív felkészítő tábor előzött meg. A Miss Balatonnak köszönhetően ott és a finálén is magabiztosan szerepeltem, és óriási öröm volt számomra, hogy végül az én fejemre került a korona.

Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik