Szórakozás

Hujber Ferenc visszatért Magyarországra

A botrányokkal terhelt színész még ősszel költözött ki Kanadába, hogy új életet kezdjen, igaz, közösségi oldalán továbbra sem hagyott fel megbotránkoztató üzeneteivel. Eközben felesége új párt talált magának, akivel korábbi nyilatkozata szerint ő is elégedett.

Új párja van Hujber Ferenc feleségének
A színész kifejezetten örül annak, hogy Cinthya újra boldog.

Hujber Ferenc most visszatért Magyarországra, de csak azért, hogy láthassa gyerekeit és lezárhassa házasságát. A színész a Blikknek megerősítette, hogy itthon van, ám magánéletéről nem kívánt beszélni. Ezzel szemben egy ismerőse elmondta, amit tud:

Karácsony előtt néhány nappal még Angliában volt Feri, onnan repült később haza. Nagyon szerette volna már látni a gyerekeit, nem is csodálom, hiányoztak neki. Szinte rögtön találkozhattak is, és sok időt töltöttek együtt. Cynthia és az új párja, Roland együtt volt szenteste a gyerekekkel, valamint a családtag­jaikkal. Igazán meghitt, békés volt az ünnep, Cynthia nagyon örült, hogy így zajlott az egész. Pár nappal később pedig négyesben mentek el falat mászni. Feri elfogadta Rolandot, örül, hogy a gyerekei is jól kijönnek vele.

Kiemelt kép: MTI/Kovács Attila

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik