Ziccer

Sokat elmond Jürgen Kloppról, hogy őt sosem rúgják ki, magától megy

Két bejelentés is megrengette a labdarúgás világát az elmúlt napokban, előbb Jürgen Klopp közölte, hogy a szezon végén távozik a Liverpooltól, majd Xavi Hernández is elmondta, hogy elhagyja a Barcelonát. Erről beszéltünk a Ziccer legutóbbi adásában.

Jürgen Klopp 2015 októberében érkezett az angol középmezőnyben sínylődő Poolhoz, majd az évek során több lett, mint vezetőedző, intézménnyé vált, akivel a Bajnokok Ligája-győzelem mellett a régóta vágyott bajnoki cím is összejött. Azt a német sem titkolta, hogy óriásira nőtt a szerepe a Liverpool FC-n belül, épp ezért lesz érdekes, ki pótolja majd a Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató csapatnál.

Xavi legendaként tért vissza a Barcához, amit a nehéz körülmények ellenére bajnoki címig vezetett, de nem tartott sokáig a türelem vele szemben, a mostani botladozás miatt már hónapok óta az állása a téma a világ sportsajtójában. Saját bevallása szerint is felemésztette mindez, így inkább átengedi a terepet másnak – és komoly fejtörést okozva ezzel a klubnak.

Kapcsolódó
Klopp és Xavi távozása ajtót nyithat a legígéretesebb edzőknek
Jürgen Klopp és Xavi idény végi távozásával megüresedik két szuperklub kispadja is: új trénert keres a Liverpool és a Barcelona egyaránt. Nyitva van az aranykapu, ki sétál be rajta?
Legfrissebb epizódok
Háromharmad
Della
Első kézből
Ziccer
Buksó
Filéző
Tangó és Kes
Reklámszünet
Zöldövezet
Nincs rá szó
Szintén zenész
Kontra
Europoli
Ötkarikás szemek
Rendszerváltás30
Kilépők
Szerintem
Bárkiből valaki
Kézivezérlés
Sorozatlövő
Határsértők
Olvasói sztorik