Ziccer

A Fradi hol Forma-1-es autók, hol Trabantok ellen versenyez

Meglepően alakult a magyar fociősz, ugyanis minden várakozással szembemenve a Paks vezeti az NB I-et a címvédő Ferencváros mellett.

A Ziccerben Kovács Istvánnal a SportBase tulajdonosával, vezetőelemzőjével és Marosi Gergellyel, a Sport24 állandó elsősorban objektív statisztikákat hívtuk segítségül, a mögöttünk hagyott 17 forduló kumulált és kiugró számai segítségével próbáltuk elemezni a 12 csapat teljesítményét.

  • A Paks mely mutatói támasztják alá azt, amit Bognár György statisztikák szeretete, böngészése nélkül is lát, avagy miért eredményes az NB I őszi bajnoka?
  • Milyen statisztikai mutatóban van az egész világon élbolyban a Paks?
  • Hogyan használták ki az ellenfelek a Fradi kettős terhelését?
  • Mitől táltosodott meg a Fehérvár, mi hiányzik Zalaegerszegről, mitől veszélyes a DVSC, a Puskás Akadémia kivárásra építő, kevésbé felismerhető stílusú, vagy van egyéb ráció is Hornyák Zsolt csapatának játékában?
  • Szó lesz a középmezőny csapatairól, a Kecskemét megtorpanásának okairól, és hogy miért kellene csapatszállító helikopterbe fektessen a kieső helyen telelő Kisvárda tulajdonosa és azt is megtippeljük, ki lesz a bajnok és a két kieső.
  • Kapcsolódó
    Ha magyar Leicester nem is lesz a Paks, egy éremre jó lehet
    Pünkösdinek bizonyul-e a Paks őszi „királysága”? Mire lesz képes a tavasszal – vélhetően valamivel kevesebb terhelés mellett – Dejan Sztankovics Fradija? Mi a hasonlóság a mostani Paks és a kilencvenes évek elejének Váca között?
Legfrissebb epizódok
Háromharmad
Della
Első kézből
Ziccer
Buksó
Filéző
Tangó és Kes
Reklámszünet
Zöldövezet
Nincs rá szó
Szintén zenész
Kontra
Europoli
Ötkarikás szemek
Rendszerváltás30
Kilépők
Szerintem
Bárkiből valaki
Kézivezérlés
Sorozatlövő
Határsértők
Olvasói sztorik