Ziccer

Nem ez a válogatott plafonja, nincs még kimaxolva a Rossi-csapat

Az elmúlt évtizedekben a szurkoló csak álmodozni tudott egy olyan magyar labdarúgó-válogatottról, amely rendszeresen főszereplő a saját mérkőzésén. Marco Rossi csapata azzá vált. 12 mérkőzés óta veretlen, az Európa-bajnoki selejtező G csoportját megnyerve, tükörsimán jutott ki a jövő évi Eb-re.

A Ziccerben Marosi Gergellyel, a Sport24 állandó szerzőjével és Aranyossy Áronnal, a 24.hu sportszerkesztőjével először a vasárnapi örömünnep (Magyarország-Montenegró 3-1) kapcsán

  • a Szoboszlai-hatásról, és arról beszélgettünk, mi okozta a látványos montenegrói rövidzárlatot, Radulovic kapitány csapatának frusztrációját, amely aztán a hajrában egészen durva belépőkben öltött testet,
  • de szó esett Nagy Ádám játékintelligenciájáról és Balogh Botond remek teljesítményéről is,
  • míg Dibusz Dénes Gulácsi Péter összevetésben előkerült egy meglepő statisztikai mutató.
  • Az adás második felében a nagy menetelés, a veretlenül zárt év kapcsán
  • Marco Rossiról, a csapatának ötéves fejlődési ívéről, a válogatott saját meccsein való főszereplővé válásról és arról ejtettünk szót, hogy ilyen sikersorozat után meddig tartható posztján a magyarrá váló kapitány, elcsábíthatja-e mondjuk egy topligás, pláne egy Serie A-s csapat.
Kapcsolódó
A Szoboszlai soha nem érhet véget
Egy szurkoló futballtörténete a magyar válogatott csütörtöki Eb-kvalifikációjától a Montenegró elleni Szoboszlai-varázslatig, barátságoktól ellenfélsértegetésen át a futballikonok örökkévalóságáig.  
Legfrissebb epizódok
Háromharmad
Della
Első kézből
Ziccer
Buksó
Filéző
Tangó és Kes
Reklámszünet
Zöldövezet
Nincs rá szó
Szintén zenész
Kontra
Europoli
Ötkarikás szemek
Rendszerváltás30
Kilépők
Szerintem
Bárkiből valaki
Kézivezérlés
Sorozatlövő
Határsértők
Olvasói sztorik