Ziccer

Mit tanult meg a Fradi Détári Lajostól indulva Thomas Dollon át mostanáig?

A Ziccerbe hosszú idő után visszakacsintó Kele Jánossal és Mártha Bence Benitóval, a Sport24 állandó szerzőjével a Bajnokok Ligája csoportkör 4. fordulójának meccseit elemeztük, és természetesen kitértünk a Ferencváros-Genk 1-1-es döntetlennel végződő EKL mérkőzés tanulságaira is.
  • Arról beszélgettünk, miért van hiányérzetünk ezen az őszön, miért érett meg a csoportkörös lebonyolítás a változtatásokra?
  • Mi történik Manchesterben? Erik ten Haggal, a keretösszetétellel van gond, vagy más szinten kell keresni a United problémáját?
  • Mi a Köbenhavn titka, hogyan alakul Thomas Tuchel keze alatt a Bayern München, mit tud Carlo Ancelotti és Diego Simeone, amit más nem?
  • Mi várható a halálcsoportban, mi hiányzik még a Barcelona játékából, idén is BL-döntőbe érhet az Internazionale, megállítható-e a City?
  • Mit tanult meg a Fradi tíz év alatt Détári Lajostól indulva Thomas Dollon át?
Kapcsolódó
Inkább mennyiségben, mint minőségben javult a Fradi játéka a kapu előtt, de a trendet értékelni kell
A Belgiumban elért gólnélküli mérkőzés után hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Ferencváros a Genkkel a Konferencia Liga F-csoportjában. Bár a magyar bajnok szerezte meg a vezetést, az ellenfél egyenlíteni tudott, így a továbbjutás kérdése az utolsó két játéknap valamelyikére marad. De mi volt a különbség az idegenbeli és a hazai mérkőzés között?
Legfrissebb epizódok
Háromharmad
Della
Első kézből
Ziccer
Buksó
Filéző
Tangó és Kes
Reklámszünet
Zöldövezet
Nincs rá szó
Szintén zenész
Kontra
Europoli
Ötkarikás szemek
Rendszerváltás30
Kilépők
Szerintem
Bárkiből valaki
Kézivezérlés
Sorozatlövő
Határsértők
Olvasói sztorik