Ziccer

„Azért vagyok depressziós, mert rengeteg Chelsea-szurkolót követek”

Amikor 2022-ben a Chelsea-t megvásárolták az amerikai befektetők, egymilliárd fontos éves árbevételt céloztak meg, ami éppen a duplája volt a 2020-21-es évadnak, amikor is BL-döntőt nyert a csapat Thomas Tuchel irányításával. Az ambiciózus terv egyelőre inkább álom marad, mert a szurkoló mást sem lát, mint iszonyatos jövés-menést a klub háza táján, három átigazolási időszak alatt több mint egymilliárd fontot költöttek új labdarúgókra, edzőre.

Magyarország két “legcselszistább” újságírója látogatott el a Ziccerbe. Pető Péterrel, a 24.hu főszerkesztőjével, és Kaposi Dáviddal, a Magyar Jégkorong Szövetség kommunikációs osztályvezetőjével, a londoni Kékek kapcsán arról beszélgettünk,

  • törvényszerű hullámvölgyben van a csapat az új tulajdonos megjelenésével, vagy egy olyan lejtmenet kezdete, amely ki tudja hol áll meg?
  • Mi a hasonlóság és a különbség a klubot 2003-2022 között tulajdonló Roman Abramovics, és az amerikai befektetők rajtja között?
  • Hány év alatt és mit tanult meg Abramovics, mire fizet most tanulópénzt Todd Boehly?
  • Mi a vízió, a terv, milyen csapatot akar építeni, látni a jelenlegi vezetés, és mit tesz Mauricio Pochettino ennek érdekében?
  • Mi az igazi problémája a Chelsea-nek a pályán? Tényleg ilyen rossz a helyzet, vagy ha nem, akkor miben reménykedhetnek a klub szurkolói?
Legfrissebb epizódok
Háromharmad
Della
Első kézből
Ziccer
Buksó
Filéző
Tangó és Kes
Reklámszünet
Zöldövezet
Nincs rá szó
Szintén zenész
Kontra
Europoli
Ötkarikás szemek
Rendszerváltás30
Kilépők
Szerintem
Bárkiből valaki
Kézivezérlés
Sorozatlövő
Határsértők
Olvasói sztorik