Ziccer

„Azért vagyok depressziós, mert rengeteg Chelsea-szurkolót követek”

Amikor 2022-ben a Chelsea-t megvásárolták az amerikai befektetők, egymilliárd fontos éves árbevételt céloztak meg, ami éppen a duplája volt a 2020-21-es évadnak, amikor is BL-döntőt nyert a csapat Thomas Tuchel irányításával. Az ambiciózus terv egyelőre inkább álom marad, mert a szurkoló mást sem lát, mint iszonyatos jövés-menést a klub háza táján, három átigazolási időszak alatt több mint egymilliárd fontot költöttek új labdarúgókra, edzőre.

Magyarország két “legcselszistább” újságírója látogatott el a Ziccerbe. Pető Péterrel, a 24.hu főszerkesztőjével, és Kaposi Dáviddal, a Magyar Jégkorong Szövetség kommunikációs osztályvezetőjével, a londoni Kékek kapcsán arról beszélgettünk,

  • törvényszerű hullámvölgyben van a csapat az új tulajdonos megjelenésével, vagy egy olyan lejtmenet kezdete, amely ki tudja hol áll meg?
  • Mi a hasonlóság és a különbség a klubot 2003-2022 között tulajdonló Roman Abramovics, és az amerikai befektetők rajtja között?
  • Hány év alatt és mit tanult meg Abramovics, mire fizet most tanulópénzt Todd Boehly?
  • Mi a vízió, a terv, milyen csapatot akar építeni, látni a jelenlegi vezetés, és mit tesz Mauricio Pochettino ennek érdekében?
  • Mi az igazi problémája a Chelsea-nek a pályán? Tényleg ilyen rossz a helyzet, vagy ha nem, akkor miben reménykedhetnek a klub szurkolói?
Legfrissebb epizódok
Háromharmad
Della
Első kézből
Ziccer
Buksó
Filéző
Reklámszünet
Zöldövezet
Nincs rá szó
Szintén zenész
Europoli
Ötkarikás szemek
Rendszerváltás30
Kilépők
Szerintem
Bárkiből valaki
Sorozatlövő
Határsértők
Olvasói sztorik