Ziccer

„Az arcméret látványosan csökkent a Ferencvárosnál”

Felemás kupahéten vannak túl a magyar futballcsapatok: a ZTE és a Kecskemét elbúcsúzott a Konferencia Ligától, míg a Ferencváros és a DVSC a sorozat harmadik körébe jutott.

A Ziccerben Marosi Gergellyel, a Sport24 állandó szerzőjével és Dajka Balázzsal, a 24.hu sportszerkesztőjével arról beszélgettünk:

  • Egy hét alatt mi változott az Üllői úton, hogy míg a Fradi a feröeri Klaksvik elleni BL-kiesés két meccse alkalmával a kaput elvétve találta el, teljes tanácstalanság jellemezte a támadójátékát, addig a Shamrock Rovers ellen kiszakadt a gólzsák, és sima 6-0-val búcsúztatták az az ír csapatot?
  • Mi hibádzott a Kecskemétnél, aminek köszönhetően a lett Riga az utolsó pillanatokban kiénekelte a sajtot a kecskemétiek szájából,
  • és a kiesés kapcsán igaza van-e Lóczi István edzőnek abban, hogy a magyar bajnokság nem készíti fel a csapatot az ilyen magas hőfokú meccsekre?
  • De szó esik a DVSC továbbjutásáról és a Dzsudzsák Balázs-hatásról, a ZTE kiesésének okairól, és arról,
  • bár a Fradi ezúttal távol került a BL-, EL-mézesbödöntől, de hol vannak a többiek, vajon miért nem hajtanak rá jobban a magyar klubok a KL adta remek lehetőségre, az UEFA-koefficiensük és bevételeik növelésére?
Legfrissebb epizódok
Háromharmad
Della
Első kézből
Ziccer
Buksó
Filéző
Tangó és Kes
Reklámszünet
Zöldövezet
Nincs rá szó
Szintén zenész
Kontra
Europoli
Ötkarikás szemek
Rendszerváltás30
Kilépők
Szerintem
Bárkiből valaki
Kézivezérlés
Sorozatlövő
Határsértők
Olvasói sztorik