Ziccer

Hrutka János az Eb-selejtezős rajtról: Egyetlen kudarcot és sikert sem tudunk a helyén kezelni

Idei első két meccsét megnyerte a magyar labdarúgó-válogatott, különösen a második, a Bulgária elleni Eb-selejtező okozott örömet a mutatott játék és három gól miatt, egyben derűlátást is keltett a szurkolókban a jövőt illetően.

A Ziccerben a 24-szeres válogatott labdarúgóval, Hrutka Jánossal, és Marosi Gergellyel, a Sport24 állandó szerzőjével az észtek és a bolgárok elleni mérkőzések kapcsán arról beszélgettünk,

  • vajon miért érkezett ilyen naiv játékelképzeléssel Budapestre  az Eb-selejtezős ellenfél szövetségi kapitánya, Mladen Krstajic? Bulgária a látottak alapján hol végezne az NB I-ben? Milyen taktikai újítással lepte meg Marco Rossi bolgárokat?
  • Tényleg rivalizál egymással Szoboszlai Dominik és Sallai Roland, ha igen, a kő-papír-olló mellett miben?
  • Hol lehet a helye a magyar csapatban az MLS-ben újra remek idénykezdetet produkáló Gazdagnak és Sallóinak?
  • Mennyiben tükrözi a honi klubok munkáját a válogatott sikere? Hova, kihez nyúlhat Rossi, ha a Gulácsi/Dibusz, Orbán, Szoboszlai, Sallai tengelyből kiesik valaki, netán egyszerre többen is?
  • Mindezek alapján tényleg csalódást keltő lenne-e, ha Rossi csapatát Szerbia és Montenegró is megelőzné a selejtező végén, és így nem jutna ki egyenes úton a 2024-es Eb-re?
Legfrissebb epizódok
Háromharmad
Della
Első kézből
Ziccer
Buksó
Filéző
Tangó és Kes
Reklámszünet
Zöldövezet
Nincs rá szó
Szintén zenész
Kontra
Europoli
Ötkarikás szemek
Rendszerváltás30
Kilépők
Szerintem
Bárkiből valaki
Kézivezérlés
Sorozatlövő
Határsértők
Olvasói sztorik