Ziccer

„A Fradi már most közép-európai topcsapat és ezt tovább lehet építeni”

Pörögnek az események az európai klubfutballban, a Bajnokok Ligájában már vannak csapatok, melyek megváltották jegyüket a legjobb nyolc közé, de az Európa Ligában is lejátszották az első meccseket a nyolcaddöntőkben.

A Ziccerben ezúttal Buzsáky Ákos 20-szoros válogatott labdarúgóval, és Aranyossy Áronnal, a 24.hu sportrovatának szerkesztőjével beszéltük át a hét közbeni mérkőzéseket.

  • Megvitattuk a Chelsea-Dortmund (2-0) párharcot, főképp a továbbjutást végleg eldöntő tizenegyest, illetve annak újrarúgatását.
  • A Benfica tükörsima továbblépése (5-1) kapcsán Buzsáky elmesélte portói tapasztalatait, hogyan, főképp milyen többlépcsős versenyrendszerrel építi fel a portugál futball a fiatal tehetségeket úgy, hogy a legjobbak végül több millió eurós játékossá váljanak.
  • Beszéltünk a Bayern München szokatlanul visszafogott, ezért tán testidegennek mondható reaktív taktikájának okairól, amellyel szerda este végül eredményesen fojtotta meg Mbappé játékát, és nullázta le a PSG-t (2-0).
  • És végül arról is szót ejtettünk, tényleg volt-e kétgólnyi különbség a Bayer Leverkusen javára a Ferencváros ellenében, vagy megalapozott az a szurkolói érzet, hogy a döntetlen végeredmény közelebb állt a játék képéhez? Illetve van-e esélye a Fradinak a továbbjutásra?
Legfrissebb epizódok
Háromharmad
Della
Első kézből
Ziccer
Buksó
Filéző
Tangó és Kes
Reklámszünet
Zöldövezet
Nincs rá szó
Szintén zenész
Kontra
Europoli
Ötkarikás szemek
Rendszerváltás30
Kilépők
Szerintem
Bárkiből valaki
Kézivezérlés
Sorozatlövő
Határsértők
Olvasói sztorik